Търсене
0
Кошница

SEO оптимизация и поддръжка на уеб сайт

Нашият опит показва, че повечето клиенти нямат време да управляват своите маркетингови кампании сами. В резултат на това те се осланят на нас за извършването на професионални услуги за SEO оптимизация и поддръжка на техния сайт. За повечето професионални проекти за SEO оптимизация, това ще включва следните задачи:

 - интервю - извършваме интервю за проучване на бизнес модела, бизнес целите и целевата аудитория.

 - преглед на сайта - преглеждаме и оценяваме сайта от гледна точка на органична SEO оптимизация. Целта на тази SEO класация е да идентифицира потенциалните проблеми и да даде препоръки въз основа на най-добрите практики. Прегледът и оценката ще включват теми като архитектурата на сайта, конструкцията на страницата, съдържанието, конфигурацията на уеб сървъра и популярността на връзките.

- първоначална оценка - данните, събрани през първите два етапа, ще бъдат събрани в брифинг за оценка на SEO, за да се съобщават и документират изследванията и анализите. Кратката оценка за SEO ще завърши с приоритетен списък с препоръки за справяне с откритите проблеми, които възпрепятстват класирането на търсачките на сайта Ви.

- изследвания за откриване и анализ на целевите ключови думи - ние изследваме, анализираме и препоръчваме списък с целеви ключови думи, които да се използват в SEO оптимизацията на Вашия сайт. Клиентът ще избере окончателните целеви ключови думи от този списък.

- изследвания, анализи и редактиране на страници - проучване и анализиране на поведението на конкурентите и търсачките е от ключово значение за всеки проект. Заедно с текущите изследвания, ние ще редактираме уеб страниците през целия срок на проекта. Тъй като органичната SEO оптимизация е много повтарящ се процес, ще трябва периодично да редактираме тези страници.

- подаване на търсачки - Ние „изпращаме“ първоначалните и ревизирани уеб страници на всяка от наблюдаваните търсачки.

- мониторинг на ранглистата на търсачките - ние ще следим класирането на домейна и определени уеб страници за ключовите думи на уебсайта. Ние ще осигурим информация за класиране, показваща класирането на сайта в наблюдаваните търсачки.

Ако искате да се възползвате от всички тези услуги и да придвижите сайта си към челните позиции в търсачките, свържете се с нашия екип от специалисти за SEO оптимизация и поддръжка.


За повече информация тел.: 0878 332217, имейл: office@gowebme.com

Всички наши проекти може да разгледате на www.gowebme.com