Търсене
0
Кошница

Ремонт и поддръжка на компютърна техника

За качествения ремонт са нужни няколко неща:

1. Качествени резервни части и материали.

2. Подходящи инструменти и технически средства.

3. Умения, опит, знания, наблюдателност, търпение и интуитивност.

4. В най-голяма степен, може би 90% от качествения ремонт зависи от точната диагностика.          

            Ка-компютри може да Ви предложи оригинални резервни части и заместващи такива със сто процента съвместимост и качество на марките Acer, Samsung, Dell, Lenovo, Apple, Asus, Toshiba, MSI, AsRock, Gigabyte, HP, Philips, Sony, Western Digital, Seagate, Kingston, A-Data, Canon, Nikon, Sigma и др.          

            Инструментите, които сме избрали през годините да са наши помощници са предимно немски, велико-британски и японски. Ръчните инструменти са предимно Rico, Beta, Union, Philips, а апаратите, които ползваме са Ersa, Orion, Philips, Bosch, Canon, Sigma и Tamron.

            Уменията, знанията и опита, които развиваме в последните седемнадесет години са ни дали увереността, търпението и интуицията да се справяме с почти нерешими казуси. Сервиз "Ка-Компютри" е външен изпълнител на деветте най-големи магазина за техника в Бургас. Поемайки сервиза на тези наши партьори  се грижим за нашето име и имидж, но и за техния. Гордеем се, че не сме злепоставили наш партньор или клиент.

            Времето, което отделяме за ремонт на даден компонент или уред е различно. Има сложни и леки ремонти, има бързи и пипкави, но във всички случаи около девтедесет процента от времето на даден ремонт преминава в диагностика. Вярната диагностика е предпоставка за качествен ремонт. За да успеем да се справим успешно с диагностиката вярваме и разчитаме на качествените измервателни уреди, на наблюдателността си и прекия контакт с клиента.

            За нас няма невъзможен ремонт, има само икономически необоснован!


За повече информация тел.: 088 773 5528, имейл: ka@ka-com.com