Търсене
0
Кошница

Маркетинг в социалните мрежи

Чрез маркетинг в социалните медии Вие можете лесно да повишите стойността на Вашата компания. Присъствието в социалните медии вече е неизменна и задължителна част от онлайн развитието на Вашия бизнес. Услугата маркетинг в социалните медии напоследък стана толкова популярна, че се препоръчва за почти всички фирми от всякакъв размер. Интернет по същество е променил начина, по който работим и по който живеем. Той ни дава неограничен достъп до информация и хора. Истината е, че интернет Ви свързва с повече потенциални клиенти, отколкото бихте могли да свържете директно лице в лице.

Разбирането колко мащабен е интернет може да бъде първата стъпка към разбирането защо интернет маркетингът става толкова важен за бизнеса. Както вече споменахме, интернет свързва милиони хора от цял ​​свят. Погледнете сайтовете на социалните медии, като Facebook, който има над 800 милиона активни потребители всеки ден. Представете си експозицията, която Вашия бизнес би могъл да получи с професионално поддържана фирмена страница която да бъде Вашето лице в социалните медии. С оглед на това маркетингът в популярни сайтове като Youtube и Facebook е само малка част от процеса на маркетинг в социалните медии.

Маркетингът се е променил повече през последните 10 години, отколкото през предходните 100, като ни извади от ерата на телевизионните и печатни реклами, и ни въведе в поколението на уебсайтове, онлайн видео, социални медии и Google. Потребителите днес са свързани с интернет 24/7. Възрастните вече изразходват по 4-6 часа на ден, като консумират дигитални медии и това не се отнася за тези, чиито работни места са зависими от интернет.

Как да превърнете тези онлайн потребители в потенциални клиенти? Вашият уебсайт е може би най-важният Ви маркетингов актив и трябва да Ви служи като денонощен търговски представител онлайн. А една професионално оформена и поддържана Facebook страница значително би помогнала за това чрез увеличаване на ангажираността на потенциалните клиенти към Вашата марка и продукт.

Нека Ви помогнем да разработите онлайн маркетингова стратегия, за да привлечете повече квалифицирани посетители към сайта си и да ги превърнете в потенциални клиенти и бъдещи продажби. Какво чакате? Свържете се с нас днес и започнете да печелите от социалните медии.


За повече информация тел.: 0878 332217, имейл: office@gowebme.com

Всички наши проекти може да разгледате на www.gowebme.com