Търсене
0
Кошница

Изработка и поддръжка на уеб сайт

Услугата изработка на уеб сайт не е само въпрос на дизайн и оформление, но и на компетентна SEO оптимизация и предоставяне на положителен потребителски опит. Ако Вашия бизнес се нуждае от такъв сайт, ние сме готови да предоставим услуги за неговото развитие.

Преди да се обърнете към нас за изработка на уеб сайт Ви препоръчваме да си зададете следните въпроси:

1) Защо ви е необходим уебсайт? Каква е целта на неговото създаване?  

2) В какъв срок искате да получите готов сайт?  

3) Как трябва да се държи потенциалният клиент / партньор / целеви посетител в сайта?

4) Какво окончателно действие трябва да предприеме посетителят на Вашия сайт? Например, оставяне на контактите си под формата на връзка, извършване на поръчка, извикайте посочения номер, запомнете марката и направете покупка вече в офлайн точка и т.н.

 5) Каква информация и какво съобщение планирате да предавате чрез сайта? 

ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ – ФОКУСИРАЙТЕ СЕ ВЪРХУ СЪДЪРЖАНИЕТО 

След като сте отговорили на тези въпроси и сте определили каква е целта за изработка на уеб сайт, Ви препоръчваме да помислите за неговото съдържание - семантичния компонент. Често се натъкваме на факта, че някои компании коментират какъв да бъде дизайна на уеб сайта още преди да са работили по неговото съдържание. Съветваме Ви също да следвате някои препоръки:  

1) При попълване на сайта със съдържание, имайте предвид, че то трябва да е уникално (не повтаряйте текстове, публикувани на други интернет ресурси). Освен това цялата предоставена информация трябва да бъде ценна за потребителя. Съдържанието трябва да отговаря на потребителските заявки.  

2) На заглавната страница покажете уникално предложение за продажба, притежавано от компанията. Не забравяйте да подчертаете ползите от Вашите продукти или услуги, да кажете защо клиентите работят с вас.

3) Демонстрирайте опита на Вашата компания в областта, в която работи. Поставете портфолио от завършени поръчки, съберете обратната връзка с клиентите. Представете гаранции и доказателство за качеството на продукта/услугата, които предлагате.

4) Обърнете специално внимание на структурата на сайта. То трябва да бъде логично и не претоварено. Колкото по-малко действия трябва да направят купувачът, за да намери подходяща информация, толкова по-добре.

Процесът на подготовка за изработка на уеб сайт е толкова сложен и многостранен, колкото и неговото създаване. Умението и опитът също играят огромна роля в него. Много е важно да се обмислят всички нюанси на бъдещия обект до най-малките детайли предварително, тъй като подобренията и преработването на готовия обект в бъдеще в повечето случаи са много скъпи, както по отношение на времевите ресурси, така и на парите.

Нашият екип от специалисти е натрупал наистина голям опит в услугата изработка на уеб сайт за различни бизнес сфери, така че те ще Ви помогнат да преминете правилно през всички подготвителни етапи и да избегнете често допускани грешки.


За повече информация тел.: 0878 332217, имейл: office@gowebme.com

Всички наши проекти може да разгледате на www.gowebme.com